Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی رفسنجان گفت: حضور ۲ شهید گمنام در این دانشگاه هدیه و پاداش بزرگ به کادر درمان و مدافعان سلامت است و خستگی آن‌ ها با حضور شهدا برطرف می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان؛ دکتر علی اسماعیلی ندیمی یکشنبه ( 7 دی ) در این آئین بیان کرد: این شهیدان با قدوم خود فضای فرهنگی دانشگاه را تحت تاثیر معنویت قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی رفسنجان تصریح‌ کرد: سال ۱۳۹۲ قبل از اینکه این دانشگاه راه اندازی و افتتاح شود جلسه ای برای اینکه آرامگاه شهدا در این دانشگاه ایجاد شود برگزار شد که خوشبختانه  از این اتفاق خوشحال هستیم و حضور ۲ شهید گمنام‌ در این‌ دانشگاه مایه فخر و مباهات جامعه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان‌ است.

 

 

وی با اشاره به بحران کرونا اظهار کرد: بیش از ۱۰ ماه درگیر یکی از پاندمی های کشنده دنیا هستیم که در صد سال اخیر بشر چنین پاندمی را به خود ندیده بود؛ با توجه به نزدیک شدن‌ به ایّام‌ فاطمیه و نخستین سالگرد شهادت حاج‌ قاسم سلیمانی باید مثل قبل از تجمعات پرهیز و پروتکل های بهداشتی هم رعایت شود  و آئین‌ های معنوی و ... به بهترین‌ نحو و بدون‌ گسترش و شیوع بیماری برگزار کنیم.

 

 

دکتر اسماعیلی ادامه داد: سختی های طاقت فرسای کادر درمان در ارائه خدمات بر هیچ کس پوشیده نیست همه می دانند که مدافعان‌ سلامت برای حفاظت‌ از جان‌ مردم‌ از همه هستی و حتی جان‌ خود گذشتند که زبان از تشکر و قدردانی آن‌ ها قاصر است امّا حضور ۲ شهید گمنام در این دانشگاه هدیه و پاداش بزرگ به کادر درمان و مدافعان سلامت است و خستگی آن‌ ها با حضور شهدا برطرف می شود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: در بحران کرونا که مانند جنگ دوران دفاع مقدس بود فرزندان این مرز و بوم توانستند دین خود را به شهدا ادا کنند، با اینکه شرایط سختی بود و روزی رسیده بود که بین ۲۵ تا ۳۰ نفر از کادر درمان در رفسنجان به کرونا مبتلا شده بودند؛ جوانان و بسیجیان نشان دادند که باز هم اگر شرایطی مانند جنگ پیش بیاید از امنیت و جان مردم حفاظت می‌کنند لذا ویروس کرونا که جنگ تمام‌ عیار خود را با تمام  دنیا اعلام کرد مردم‌ ایران، کادر درمان، بسیجیان و ارتش و همگان به میدان آمدند و با این پدیده به مبارزه برخاستند.

 

 

دکتر اسماعیلی ندیمی افزود: خبرنگاران خارجی  هم اذعان داشتند که خدمات ایثارگرانه کادر درمان ایرانی ها در مبارزه با بیماری کرونا چنان بود که در جبهه جنگ دوران دفاع مقدس رخ داد.

 

 

وی یاد زهرا حسن‌ رمضانی، شهیده مدافع سلامت رفسنجان‌ را هم گرامی داشت و خاطرنشان‌ کرد: به شهدا قول بدهیم که از آنها پیروی کنیم.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تدفین شهدای گمنام پزشکی رفسنجان دانشگاه علوم کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۷۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید گمنام در حسینیه نخل رفسنجان آرام گرفت

ایسنا/کرمان مردم دیار فاتحان اروند در روز شهادت رئیس مکتب تشیع، امام جعفر صادق (ع) میزبان شایسته‌ای برای شهید گمنام بودند و به یُمن حضور این لاله خونین، عطر یاس در رفسنجان پیچید.

به گزارش خبرنگار ایسنا، متفاوت‌ترین «صادقیه» رفسنجان امروز رقم خورد؛ اقشار مختلف مردم مؤمن و ولایتمدار رفسنجان همگام با همه عاشقان و دوستداران اهل‌ بیت در سالروز شهادت امام صادق (ع) با برپایی دسته‌های عزاداری و سینه‌زنی علاوه بر ابراز ارادت خود به خاندان اهل بیت (علیهم السلام) یک میهمان داشتند، «شهید گمنام».

مردم ولایی و شهیدپرور رفسنجان برای این مهمان خوشنام آسمانی و گمنام زمینی سنگ‌ تمام گذاشتند و میزبان خوبی برای شهید بودند و شاخه‌های گل به پیکر این شهید تازه تفحص‌شده نثار کردند و پرچم‌های سرخ را در شهر به اهتزاز درآوردند.

آیین استقبال از کاروان شهید خوشنام دفاع مقدس به میزبانی اقشار مردم ولایتمدار رفسنجان حال و هوای معنوی را در این شهرستان تازه کرد و مردم با استقبال عاشقانه این آلاله زهرایی را بوسه باران کردند.

نه‌تنها امروز در شهر رفسنجان که از روز گذشته در شهرها و بخش‌ها و مناطق مختلف شهرستان، صحنه‌های زیبایی از پیوند با شهدا و تجدید عهد با شهیدان به نمایش گذاشتند و استقبال پرشکوه مردم همیشه در صحنه شهرستان رفسنجان از شهید گمنام نشان داد، ملت تا آخرین قطره خون خود پای آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی هستند و حضور پرشور مردم توطئه دشمنان را همواره خنثی می‌کند.

پیکر مطهر شهید گمنام پس از حضور در یادواره شهدای انار و مراسم دعای ندبه کوهبنان، عصر روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت مورد استقبال مردم رفسنجان قرار گرفت و اولین مکان حضور پیکر مطهر به میزبانی هیأت دانش‌آموزی دختران حاج قاسم در محل حسینیه شهید زینلی رفسنجان بود. یادواره‌های شهدای لطف‌آباد انار و شهر کشکوییه نیز عصر روز گذشته به عطر شهید عطرآگین شد.

تجمع هیأت‌های مذهبی در امامزاده سید غریب رفسنجان به‌مناسبت شهادت امام صادق، یادواره شهدای عیش‌آباد و مراسم عزای امام صادق در روستای داوران نیز جمعه شب میزبان پیکر مطهر شهید گمنام بودند.

صبح امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ماه، مردم شهیدپرور خطه نوق در مسیر کاروان صادقیه و امامزاده سید جلال الدین اشرف پذیرای پیکر مطهر بوده و استقبال باشکوهی از شهید به‌نمایش گذاشتند.

قشرهای مختلف مردم اعم از زن و مرد، پیر و جوان، بزرگ و کوچک و همه مردم ولایی و همیشه در صحنه رفسنجان نیز عصر امروز به میدان آمدند و مانند نخستین روزهای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس با غیرت و صلابت حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای این مسیر مقدس شدند و این شهید گمنام را همچون فرزند شهید خود به آغوش کشیدند.

حضور متفاوت خانواده‌های معظم شهدا با تمثال عکس فرزندان و پدران‌شان در این مراسم جلوه خاصی به مراسم استقبال از شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس داده بود.

پیکر مطهر این شهید گمنام عصر امروز با حضور پرشور مردم شهیدپرور رفسنجان از میدان شهید سردار سلیمانی تا میدان ابراهیم تشییع و در بوستانی تازه‌تأسیس جنب حسینیه نخل به خاک سپرده شد.

نکته‌ای که محل دفن این شهید را متمایز می‌کند، این است که حسینیه نخل متعلق به یک مداح رفسنجانی‌ است که با نوحه «شهید گمنام سلام» در کشور شناخته شد. او که هیأت کربلا را در رفسنجان راه انداخت و برنامه‌های این هیأت در این حسینیه، در شبکه‌های سراسری در ایام محرم پخش می‌شود. 

براساس اعلام، این شهید گرانقدر ۱۹ اسفند ۱۳۶۳ در سن ۲۴ سالگی در عملیات بدر و در منطقه شرق دجله به فیض شهادت نائل آمد.

در پایان روضه شهید گمنام که زمزمه رفسنجانی‌ها در پای پیکر این شهید بود:

شهید گمنام سلام خوش اومدی مسافر من، خسته نباشی پهلوان

شهید گمنام سلام

پرستوی مهاجر من صفا دادی به شهرمون

وقتی رسیدی همه جا بوی خوش خدا پیچید تو مگه کجا بودی ...

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • ویدیو/ بدرقه شهدای گمنام در رفسنجان و اصفهان
  • برگزاری یادواره شهدای گمنام شهرستان چاراویماق
  • شهید گمنام در رفسنجان آرام گرفت
  • پیکر شهید گمنام در حسینیه نخل رفسنجان آرام گرفت
  • هجدهمین یادواره شهدای روستای جعفر آباد رفسنجان
  • ام‌القرای جهان اسلام معطر به عطر شهدای گمنام شد
  • استقبال گرم مردم کرمان از ٢ شهید گمنام در یک شب بارانی + فیلم
  • جزییات مراسم استقبال و تشییع پیکر شهدای گمنام در کرمان
  • پایتخت مقاومت اسلامی معطر به عطر شهدای گمنام شد