Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@19:26:35 GMT

لزوم تعیین تکلیف وضعیت اتباع افغانستانی در رفسنجان

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۷۹۶۷۸

لزوم تعیین تکلیف وضعیت اتباع افغانستانی در رفسنجان

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت‌الاسلام حسین جلالی در جلسه بررسی مشکلات دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پردیس این دانشگاه با حضور امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی نائب رئیس اول مجبلس شورای اسلامی اظهار کرد: چنین فرصتی امیدواریم برای بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و انار منشأ خیر و برکت باشد، از جمله مسائلی مهم بحث سند و زمین، تجهیزات بیمارستان علی‌بن ابیطالب (ع) و بیمارستان انار در این جلسه مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این سفر بازدیدی از مهمانشهر انجام می‌شود، افزود: هفت هزار اتباع نفر شناسنامه‌دار در اردوگاه داریم و بین 60 هزار تا 70 هزار نفر جمعیت پنهان افاغنه در شهرستان رفسنجان هستند، برای مدیریت و برنامه این اتباع طرح مشخصی نبود که به پیشنهاد قاضی‌زاده طرحی که اتحادیه اروپا در خصوص اتباع در حال اجرا دارد در رفسنجان هم اجرا شود که پس از مشاهده مهمانشهر امیدواریم در مجلس وضعیت این اتباع تعیین تکلیف شود.

علی اسماعیلی‌ندیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان سال 65 تأسیس شده و دارای 215 عضو هیأت علمی، 22 دانشیار، هشت استاد، 146 استادیار، هشت دانشکده، چهار رشته دستیاری تخصصی، ده رشته ارشد و چند رشته دکتری از سال 94 هیئت ممیزه مستقل داریم. امور جذب دانشگاه علوم پزشکی بم هم به عهده ماست.

وی ادامه داد: سه بیمارستان در رفسنجان و یک بیمارستان خیرساز در شهرستان انار داریم، برای اولین‌بار سال گذشته بیمارستان 320 تختخوابی رفسنجان در قانون بودجه 98 ردیف پیدا کرد اما پول خاصی به آنخ تخصیص ندادند.

اسماعیلی‌ندیمی عنوان کرد: در فاصله بین سال‌های گذشته اتفاقات خوبی در مجموعه دانشگاه افتاده، تقریبا 145 متخصص بالینی، 15 فوق‌تخصص و به‌جز جراحی عروق همه خدمات قلب و عروق و آنژیوپلاستی را پوشش می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: تعداد تخت‌های فعال با احتساب بیمارستان مرادی و نیک‌نفس 480 تاست، استان کرمان به نسبت یک‌هزار نفر جمعیت از نظر تخت خیلی پایین است ما 1.3 تخت به ازاء هر یک‌هزار نفر داریم و در مرکز استان 1.7 تخت داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان با اشاره به رشد و توسعه دانشگاه در طرح تحول سلامت افزود: 94 تخت ویژه در بیمارستان داریم و بخشی از خدمات فوق‌تخصصی زرند و سیرجان را پوشش می‌دهیم در چند سال گذشته 80 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی و سرمایه‌ای هزینه شده که بخشی از این تجهیزات توسط خیران تأمین شده است.

وی ابراز کرد: در حوزه شبکه بهداشت و درمان انار در حال حاضر همه تخصص‌ها را داریم و از سال 94 بیمارستان 32 تختخوابی با چهار عمل اصلی در حال فعالیت است.

اسماعیلی‌ندیمی با اشاره به وضعیت آموزشی، رتبه‌های آموزشی علوم پایه و..را قابل قبول دانست و گفت: در حوزه پژوهش هفت مرکز تحقیقات یک پژوهشکده مصوب با ردیف اعتباری بوده سال 97 مصوبه شده داریم مطالعه کوهورت بزرگترین مرکز کوهورت دانشگاه علوم پزشکی کشور است که در حال به نتیجه رسیدن است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت، رفسنجان اولین شهر بدون هپاتیت c است و از دو سال قبل کار شروع شده و با همت خیران بیماریابی در زندان و پایگاه‌های شهری و پاتوق‌ها تمام شده همه درمان شدند.

ندیمی عنوان کرد: پوشش بهداشتی 40 هزار نفر اتباع افغانستانی رسمی در سامانه سیب داریم که در هیج جای کشور نداریم، دو مرکز بهداشتی ویژه اتباع، دو مرکز تسهیلات زایمانی داریم که ویژه اتباع است.

وی در ادامه به توسعه شبکه بهداشتی درمانی اشاره و بیان کرد:  48 هزار متر مربع تکمیل و افتتاح شده، بیمارستان بحران 50 تختخوابی با حمایت مس، دو کلینیک تخصصی در رفسنجان، 16 پایگاه بهداشتی، 65 هزار متر مربع در حال ساخت و ساز داریم و...، اما اصلی‌ترین نیاز ما بیمارستان 320 تختخوابی است که امیدواریم ردیف بودجه‌ای در مجلس به آن اختصاص یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان بیان کرد: بیمارستان مرادی و زایشگاه نیک نفس خیرساز است و قدمت بالایی دارد.

وی اظهار کرد: در افق 1404 طبق آن‌چه در سند توسعه درمان کشور آمده، باید 800 تخت بیمارستانی در منطقه داشته باشیم، 150 تخت توسط بخش خصوصی در حال ساخت و ساز است و 350 تخت در بیمارستان علی‌بن ابیطالب (ع) پیش‌بینی کردیم و 320 تخت هم بیمارستانی که امیدواریم محقق شود، تأمین می‌شود.

اسماعیلی گفت: بیمارستان 40 تختخوابی شهرستان انار هم بالای 70 درصد پیشرفت دارد که به کمک نماینده ممکن است بخشی از اعتبار آن تأمین شود تا قبل از اتمام دولت به پایان برسد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه مشارکت‌های مردمی حضور پرشکوه مردم در زمان کرونا نهضتی برپا کردند در موج اول 14 مرگ داشتیم موج دوم به 67 فوتی رسیدیم و در موج سوم مرگ و میرها به 300 نفر رسید این مشکل بسیار مهمی ایجاد کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: بعضی شب‌ها تعداد بیماران قطعی به 160 نفر رسید که با کمبود شدید اکسیژن مواجه شدیم اما به کمک مس و خیران تجهیزات اکسیژن تامین شد.

اسماعیلی‌ندیمی عنوان کرد: طبق استعلامی که از ثبت‌احوال گرفتم یک‌هزار و 125 مورد سال 98 و یک‌هزار و 400 نفر سال 99 که 275 مرگ افزایش یافته در 9 ماهه اول سال 99 داشتیم.

وی گفت: در طرح شهید سلیمانی که بزرگترین طرح بهداشتی کشور است مهم‌ترین موضوع در این طرح هماهنگی بین نهادها است در این طرح 13 درصد موارد تست مثبت است.

ندیمی یادآور شد: از روز سه شنبه واکسیناسیون کرونا را آغاز کردیم به ۱۰ نفر از همکاران پزشک و پرستار تزریق کردیم، امروز ده نفر بعدی را تزریق کردیم و در روزهای آینده این کار را گسترش خواهیم داد امیدواریم در جبهه مبارزه بهداشتی با کرونا موفق باشیم.

وی متذکر شد: الان برای تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران دنیا مشخص شد بهداشت و درمان را باید در صدر ببینند، من از مجلس درخواست دارم تمام ردیف‌ها و اعتبارات وزارت بهداشت را به‌طور تمام و کمال ببینید سلامت مردم باید در سقف دیده شود.

مجید فصیحی‌هرندی هم در این جلسه با قدردانی از خیران، مواکب، بسیج، بهداشت و درمان ...در کنترل کووید گفت: از نماینده که وقت کافی برای حل امور می‌گذارند، قدردانی می‌کنم.

وی افزود: مردم رفسنجان همواره در صحنه هستند، در دوران دفاع مقدس نقش پررنگی داشتند و فرماندهان شهید بزرگی از این شهرستان تقدیم اسلام شده است. 

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: در همه زمینه‌ها در حوزه زیرساخت‌ها و ... پای خیران در میان بوده و از قبل از انقلاب خیران خوشنامی داریم که خدمات آنها در حوزه بهداشت و درمان چشمگیر است.

احمد جمالی‌زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم در خصوص طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: این طرح از بهترین طرح‌هایی‌ست که می‌شد در کشور اجرا شود، و بهتر بود این طرح زودتر از این اجرا می‌شد.

وی عنوان کرد: بیش از 98 درصد جمعیت شهرستان رفسنجان و انار ثبت سامانه سیب شدند که دو شهرستان رفسنجان و انار 370 هزار نفر هستند، 40 هزار نفر مربوط به شهرستان انار است.

وی ادامه داد: کل بیمارانی که تست آنها مثبت شده 7 هزار و 983 مورد تا امروز بوده که 2 هزار و 411 نفر بستری شدند، 318 نفر تا امروز فوت شدند، کل تست‌های انجام‌شده تاکنون 24هزار و 375 مورد بوده که 11 هزار و 800 تست در زمان طرح شهید سلیمانی بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: طرح شهید سلیمانی در موج سوم که روند نزولی داشتیم تعداد فوتی‌ها در بهمن‌ماه 5 نفر بوده یعنی در حدود یک ماه گذشته بعضی هفته‌ها حتی یک مورد فوتی نداشتیم، روزانه بین 40 تا 50 بیمار مثبت داریم و کل بستری‌ها بین 7 تا 10 نفر بوده و تنها یک روز به 12 نفر رسیده که از نتایج طرح که به‌خاطر برکت نام این شهید است که روی طرح گذاشته شده است.

جمالی‌زاده افزود: تعداد مراکز منتخب نمونه‌گیری در شهرستان رفسنجان و انار پنج مرکز است که صبح و عصر فعال هستند و ایستگاه‌های سیار هم در شهر راه‌اندازی کرده‌ایم.

انتهای پیام/80016/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: رفسنجان دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان مجلس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان رئیس دانشگاه علوم پزشکی طرح شهید سلیمانی شهرستان رفسنجان اسماعیلی ندیمی رفسنجان و انار بهداشت و درمان هزار نفر یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد

به گزارش خبرگزاری مهر، یونس طرهانی معاون قضائی رئیس کل در امور زندان‌ها و کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری استان تهران گفت: در راستای اجرای برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران برای کاهش جمعیت کیفری و تعیین تکلیف محکومان زندانی که طولانی مدت در حبس به سر می‌برند، یک زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس با صدور حکم اعسار مطلق آزاد شد.

طرهانی اظهار داشت: در ارتباط ویدئو کنفرانس با یک زندانی، که به اتهام ایراد ضرب و جرح به پنج سال حبس و پرداخت دیه محکوم شده بود و از سال ۸۸ به علت عدم رضایت شکات و مراجعه آن‌ها همچنان در زندان به سر می‌برد موجب صدور دستورات لازم برای تعیین تکلیف وی و صدور حکم قضائی در شعبه مربوطه شد.

معاون قضائی رئیس کل در امور زندان‌ها و کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری استان تهران افزود: با توجه به اینکه محکوم علیه حبس خود را به اتمام رسانده بود و قریب ۱۰ سال پس از اتمام محکومیت، صرفاً به دلیل عدم توان مالی برای پرداخت دیه در زندان به سر می‌برد و هیچ اقدامی نیز توسط شکات صورت نگرفته و حتی طی این مدت از یک روز مرخصی نیز استفاده نکرده بود، پرونده وی در راستای اجرای برنامه‌های کاهش جمعیت کیفری دستگاه قضائی مورد بررسی و تعیین تکلیف نهایی قرار گرفت.

وی در پایان در خصوص آزادی زندانی تصریح کرد: با هماهنگی بین مرجع قضائی مربوطه و دادسرای مجری حکم، زندانی پس از تحمل نزدیک به ۱۵ سال حبس، با صدور حکم اعسار مطلق، از زندان آزاد شد.

کد خبر 6097078

دیگر خبرها

  • جشن تکلیف ۲۰۰۰ دختر افغانستانی (عکس)
  • عکس/ جشن تکلیف ۲۰۰۰ دختر افغانستانی
  • جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانستانی
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • خانه پیرمردی که بعد ۵۱ سال سند دار شد
  • وضعیت میدان در جنگ شناختی را رسانه‌ها و روایت‌ها تعیین می‌کنند
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر اژه‌ای به هرمزگان