Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@17:37:33 GMT

درخواست تخصیص اعتبار بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی رفسنجان

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۷۹۷۷۹

درخواست تخصیص اعتبار بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی رفسنجان

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، حجت‌الاسلام حسین جلالی در جلسه بررسی مشکلات دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در پردیس این دانشگاه با حضور امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی نائب رئیس اول مجبلس شورای اسلامی اظهار کرد: چنین فرصتی امیدواریم برای بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و انار منشأ خیر و برکت باشد، از جمله مسائلی مهم بحث سند و زمین، تجهیزات بیمارستان علی‌بن ابیطالب (ع) و بیمارستان انار در این جلسه مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این سفر بازدیدی از مهمانشهر انجام می‌شود، افزود: هفت هزار اتباع نفر شناسنامه‌دار در اردوگاه داریم و بین 60 هزار تا 70 هزار نفر جمعیت پنهان افاغنه در شهرستان رفسنجان هستند، برای مدیریت و برنامه این اتباع طرح مشخصی نبود که پس از مشاهده مهمانشهر امیدواریم در مجلس وضعیت این اتباع تعیین تکلیف شود.

علی اسماعیلی‌ندیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان سال 65 تأسیس شده و دارای 215 عضو هیأت علمی، 22 دانشیار، هشت استاد، 146 استادیار، هشت دانشکده، چهار رشته دستیاری تخصصی، ده رشته ارشد و چند رشته دکتری از سال 94 هیئت ممیزه مستقل داریم. امور جذب دانشگاه علوم پزشکی بم هم به عهده ماست.

وی ادامه داد: سه بیمارستان در رفسنجان و یک بیمارستان خیرساز در شهرستان انار داریم، برای اولین‌بار سال گذشته بیمارستان 320 تختخوابی رفسنجان در قانون بودجه 98 ردیف پیدا کرد اما پول خاصی به آن تخصیص ندادند.

اسماعیلی‌ندیمی عنوان کرد: در فاصله بین سال‌های گذشته اتفاقات خوبی در مجموعه دانشگاه افتاده، تقریبا 145 متخصص بالینی، 15 فوق‌تخصص و به‌جز جراحی عروق همه خدمات قلب و عروق و آنژیوپلاستی را پوشش می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: تعداد تخت‌های فعال با احتساب بیمارستان مرادی و نیک‌نفس 480 تاست، استان کرمان به نسبت یک‌هزار نفر جمعیت از نظر تخت خیلی پایین است ما 1.3 تخت به ازاء هر یک‌هزار نفر داریم و در مرکز استان 1.7 تخت داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان با اشاره به رشد و توسعه دانشگاه در طرح تحول سلامت افزود: 94 تخت ویژه در بیمارستان داریم و بخشی از خدمات فوق‌تخصصی زرند و سیرجان را پوشش می‌دهیم در چند سال گذشته 80 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی و سرمایه‌ای هزینه شده که بخشی از این تجهیزات توسط خیران تأمین شده است.

وی ابراز کرد: در حوزه شبکه بهداشت و درمان انار در حال حاضر همه تخصص‌ها را داریم و از سال 94 بیمارستان 32 تختخوابی با چهار عمل اصلی در حال فعالیت است.

اسماعیلی‌ندیمی با اشاره به وضعیت آموزشی، رتبه‌های آموزشی علوم پایه و... را قابل قبول دانست و گفت: در حوزه پژوهش هفت مرکز تحقیقات یک پژوهشکده مصوب با ردیف اعتباری بوده سال 97 مصوبه شده داریم مطالعه کوهورت بزرگترین مرکز کوهورت دانشگاه علوم پزشکی کشور است که در حال به نتیجه رسیدن است.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت، رفسنجان اولین شهر بدون هپاتیت c است و از دو سال قبل کار شروع شده و با همت خیران بیماریابی در زندان و پایگاه‌های شهری و پاتوق‌ها تمام شده همه درمان شدند.

ندیمی عنوان کرد: پوشش بهداشتی 40 هزار نفر اتباع افغانستانی رسمی در سامانه سیب داریم که در هیج جای کشور نداریم، دو مرکز بهداشتی ویژه اتباع، دو مرکز تسهیلات زایمانی داریم که ویژه اتباع است.

وی در ادامه به توسعه شبکه بهداشتی درمانی اشاره و بیان کرد:  48 هزار متر مربع تکمیل و افتتاح شده، بیمارستان بحران 50 تختخوابی با حمایت مس، دو کلینیک تخصصی در رفسنجان، 16 پایگاه بهداشتی، 65 هزار متر مربع در حال ساخت و ساز داریم و...، اما اصلی‌ترین نیاز ما بیمارستان 320 تختخوابی است که امیدواریم ردیف بودجه‌ای در مجلس به آن اختصاص یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان بیان کرد: بیمارستان مرادی و زایشگاه نیک نفس خیرساز است و قدمت بالایی دارد.

وی اظهار کرد: در افق 1404 طبق آن‌چه در سند توسعه درمان کشور آمده، باید 800 تخت بیمارستانی در منطقه داشته باشیم، 150 تخت توسط بخش خصوصی در حال ساخت و ساز است و 350 تخت در بیمارستان علی‌بن ابیطالب (ع) پیش‌بینی کردیم و 320 تخت هم بیمارستانی که امیدواریم محقق شود، تأمین می‌شود.

اسماعیلی گفت: بیمارستان 40 تختخوابی شهرستان انار هم بالای 70 درصد پیشرفت دارد که به کمک نماینده ممکن است بخشی از اعتبار آن تأمین شود تا قبل از اتمام دولت به پایان برسد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه مشارکت‌های مردمی حضور پرشکوه مردم در زمان کرونا نهضتی برپا کردند در موج اول 14 مرگ داشتیم موج دوم به 67 فوتی رسیدیم و در موج سوم مرگ و میرها به 300 نفر رسید این مشکل بسیار مهمی ایجاد کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: بعضی شب‌ها تعداد بیماران قطعی به 160 نفر رسید که با کمبود شدید اکسیژن مواجه شدیم اما به کمک مس و خیران تجهیزات اکسیژن تامین شد.

اسماعیلی‌ندیمی عنوان کرد: طبق استعلامی که از ثبت‌احوال گرفتم یک‌هزار و 125 مورد سال 98 و یک‌هزار و 400 نفر سال 99 که 275 مرگ افزایش یافته در 9 ماهه اول سال 99 داشتیم.

وی گفت: در طرح شهید سلیمانی که بزرگترین طرح بهداشتی کشور است مهم‌ترین موضوع در این طرح هماهنگی بین نهادها است در این طرح 13 درصد موارد تست مثبت است.

ندیمی یادآور شد: از روز سه شنبه واکسیناسیون کرونا را آغاز کردیم به ۱۰ نفر از همکاران پزشک و پرستار تزریق کردیم، امروز ده نفر بعدی را تزریق کردیم و در روزهای آینده این کار را گسترش خواهیم داد امیدواریم در جبهه مبارزه بهداشتی با کرونا موفق باشیم.

وی متذکر شد: الان برای تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران دنیا مشخص شد بهداشت و درمان را باید در صدر ببینند، من از مجلس درخواست دارم تمام ردیف‌ها و اعتبارات وزارت بهداشت را به‌طور تمام و کمال ببینید سلامت مردم باید در سقف دیده شود.

مجید فصیحی‌هرندی هم در این جلسه با قدردانی از خیران، مواکب، بسیج، بهداشت و درمان ...در کنترل کووید گفت: از نماینده که وقت کافی برای حل امور می‌گذارند، قدردانی می‌کنم.

وی افزود: مردم رفسنجان همواره در صحنه هستند، در دوران دفاع مقدس نقش پررنگی داشتند و فرماندهان شهید بزرگی از این شهرستان تقدیم اسلام شده است. 

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: در همه زمینه‌ها در حوزه زیرساخت‌ها و ... پای خیران در میان بوده و از قبل از انقلاب خیران خوشنامی داریم که خدمات آنها در حوزه بهداشت و درمان چشمگیر است.

احمد جمالی‌زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هم در خصوص طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: این طرح از بهترین طرح‌هایی‌ست که می‌شد در کشور اجرا شود، و بهتر بود این طرح زودتر از این اجرا می‌شد.

وی عنوان کرد: بیش از 98 درصد جمعیت شهرستان رفسنجان و انار ثبت سامانه سیب شدند که دو شهرستان رفسنجان و انار 370 هزار نفر هستند، 40 هزار نفر مربوط به شهرستان انار است.

وی ادامه داد: کل بیمارانی که تست آنها مثبت شده 7 هزار و 983 مورد تا امروز بوده که 2 هزار و 411 نفر بستری شدند، 318 نفر تا امروز فوت شدند، کل تست‌های انجام‌شده تاکنون 24هزار و 375 مورد بوده که 11 هزار و 800 تست در زمان طرح شهید سلیمانی بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: طرح شهید سلیمانی در موج سوم که روند نزولی داشتیم تعداد فوتی‌ها در بهمن‌ماه 5 نفر بوده یعنی در حدود یک ماه گذشته بعضی هفته‌ها حتی یک مورد فوتی نداشتیم، روزانه بین 40 تا 50 بیمار مثبت داریم و کل بستری‌ها بین 7 تا 10 نفر بوده و تنها یک روز به 12 نفر رسیده که از نتایج طرح که به‌خاطر برکت نام این شهید است که روی طرح گذاشته شده است.

جمالی‌زاده افزود: تعداد مراکز منتخب نمونه‌گیری در شهرستان رفسنجان و انار پنج مرکز است که صبح و عصر فعال هستند و ایستگاه‌های سیار هم در شهر راه‌اندازی کرده‌ایم.

انتهای پیام/80016/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: رفسنجان دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان مجلس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان رئیس دانشگاه علوم پزشکی طرح شهید سلیمانی شهرستان رفسنجان اسماعیلی ندیمی بهداشت و درمان رفسنجان و انار هزار نفر یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید

به گزارش قدس خراسان، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم "راحله اکبری"، بیمار ۶۱ ساله مرگ مغزی ساکن تربت حیدریه معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) آن شهرستان پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کبد زنده یاد اکبری به مردی ۵۷ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این بانوی مرگ مغزی نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

اهدای قلب جوان مرگ مغزی

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: اهدای قلب جوان مرگ مغزی شده ۲۱ ساله در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان مرد ۵۳ ساله ساکن تربت جام را نجات داد.

محمد عباسی اظهار کرد: صد و چهاردهمین عمل پیوند قلب بر روی این بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با موفقیت انجام شد.

وی ادامه داد: قلب جوان اهدا کننده که دچار مرگ مغزی شده بود در مرکز دیالیز و پیوند اعضای بیمارستان منتصریه مشهد دریافت و در بخش جراحی قلب باز بیمارستان امام رضا(ع) به این بیمار پیوند شد.

رییس تیم پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد حال عمومی بیمار را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: این بیمار در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه(آی.سی.یو) قلب باز، بستری است و دوران نقاهت را طی می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • درخواست الجزایربرای برگزاری جلسه شورای امنیت سازمان ملل
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه