Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بیمارستان‌ ۳۲۰ تختخوابی رفسنجان‌ سال گذشته در ردیف بودجه دولتی قرار گرفت امّا تا کنون اعتباری تخصیص داده نشده و برای احداث آن نیازمند بودجه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان دکتر علی اسماعیلی ندیمی عصر پنجشنبه  (۲۳بهمن) در جلسه ای که با‌ حضور دکتر قاضی زاده نائب‌ رئیس مجلس شورای اسلامی در محل دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان‌ برگزار شد؛ تاسیس این دانشگاه را از سال  ۱۳۶۵ عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی رفسنجان بیان کرد: این دانشگاه از سال ۷۱ پذیرش دانشجو را شروع کرد و در حال حاضر ۲۱۵ عضو هیئت علمی و ۸ دانشکده دارد که در ۴ رشته دستیاری تخصصی، ۱۰ رشته ارشد و چند رشته دیگر دانشجو پذیرش می کند ضمن اینکه از سال ۱۳۹۴ هیئت ممیزی مستقل داریم‌ و امور  جذب دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بم  هم بر عهده ما است.

 

 

 


اسماعیلی ندیمی با اشاره به وجود ۳ بیمارستان در رفسنجان و یک بیمارستان  در شهرستان  انار افزود: این بیمارستان ها توسط خیرین‌ احداث شده اند و برای اولین‌ بار در سال گذشته راه اندازی بیمارستان جدید ۳۲۰ تختخوابی‌ در ردیف بودجه دولتی قرار گرفت و قرار است در پردیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان‌ احداث شود امّا تا کنون‌ اعتباری به آن‌ تخصیص نیافته است.

 

 

 

وی ادامه داد: در سال های گذشته تلاش شده تا خدمات درمانی به خوبی به مردم‌ ارائه شود و در حال حاضر ۱۴۵ نفر متخصص بالینی، ۱۵ فوق تخصص بالینی و تقریبا" همه رشته های درمانی فوق تخصص داریم‌ امّا با توجه به اینکه در کل کشور فوق تخصص قلب و عروق کم است در رفسنجان  هم این‌ کمبود را داریم.

 

 


دکتر اسماعیلی ندیمی تعداد تخت های بیمارستان‌ های علی بن ابیطالب (ع)، مرادی و نیک نفس در رفسنجان را ۴۸۰ عدد عنوان‌ و تصریح کرد: استان کرمان از نظر نسبت تعداد تخت به جمعیت هزار نفر فوق العاده‌ پایین‌ است، در رفسنجان و انار با جمعیت ۳۶۰ هزار نفر که در شمال استان کرمان و بهره مند است ۱.۳ تخت به ازای هر هزار نفر داریم‌ این در حالی است‌ که در جنوب استان به ازای هر یک هزار نفر ۷ تخت دارد؛  در شهرستان کرمان‌ هم ۱.۷ تخت به ازای هر یک هزار نفر دارد.

 

 

 

وی گفت: تعداد تخت های آی.سی. یو. در رفسنجان طی سال های اخیر با اجرای طرح تحول سلامت از ۱۴ به ۴۴ مورد و تعداد تخت های ان‌. آی. سی. یو از ۱۰ به ۱۸ مورد افزایش یافته است.

 

 

اسماعیلی ندیمی تصریح‌ کرد: در طول چند سال گذشته برای تهیه‌ تجهیزات پزشکی در رفسنجان‌ و انار اعتبار بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال صرف شد.

 

 

 

وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۴ بیمارستان ۳۲‌ تختخوابی انار فعالیت خود را آغاز کرد؛ گفت: خوشبختانه شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار در حال رونق است.

 

 

 

دکتر اسماعیلی ندیمی تصریح‌ کرد: در حوزه پژوهش ۷ مرکز تحقیقات‌ داریم‌ و یک پژوهشکده نیز با اعتبار دولتی احداث شد؛ ضمن اینکه ۱۵۱ مقاله isi به چاپ رساندیم، بزرگترین مرکز کوهورت‌ کشور در راستای مطالعات جمعیتی و بیماری ها را داریم.

 

 


وی در حوزه بهداشت هم گفت: رفسنجان اولین شهر بدون هپاتیت‌ سی است، از ۲ سال قبل بیماریابی هپاتیت سی در زندان، پاتوق ها و .... انجام شده است؛ ۱۴۰ هزار نفر در حوزه رفسنجان و انار در سامانه سیب ثبت شده اند ضمن اینکه ۲ مرکز ارائه خدمات به اتباع بیگانه را دایر کردیم و توسط کمیساریای عالی پناهندگان‌ نیروهای این مراکز تامین شده است.

 

 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: سال ۹۸ در حوزه توسعه توانستیم ۲۴ میلیارد تومان از ظرفیت قانون‌ تهاتر جذب و استفاده کنیم و با این اعتبار، بخشی از بدهی های دانشگاه پرداخت و ۴۸ هزار متر مربع فضای درمانی تکمیل شد و ۶۵ هزار متر مربع هم در حال ساخت است و با حمایت مجتمع مس سرچشمه بیمارستان کووید۱۹ راه اندازی کردیم.

 

 

 


وی خاطرنشان کرد: طبق سند توسعه درمان کشور در سال ۱۴۰۴ باید ۸۰۰ تخت بیمارستانی در منطقه رفسنجان و انار داشته باشیم که از این تعداد ۱۵۰ تخت توسط بخش خصوصی در حال ساخت و ساز است و از ۶۵۰ تخت دیگر نیز ۳۵۰ تخت در بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) پیش بینی کردیم و ۳۲۰ تخت هم با احداث بیمارستان‌ جدید به تخت های بیمارستانی‌ رفسنجان اضافه خواهد شد.

 

 

 


دکتر اسماعیلی ندیمی اضافه‌ کرد: بیمارستان ۴۰ تختخوابی شهرستان انار بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با همت خیرین بخش گوش، حلق و بینی نیز در حال راه اندازی است.

 

 


وی در پایان بیان کرد: در بحران کرونا؛ در موج اول 14 نفر در رفسنجان براثر‌ ابتلا به این‌ ویروس جان‌ خود را از دست دادند و در موج دوم به 67 فوتی رسیدیم و در موج سوم مرگ و میرها به 300 نفر در ماه های آبان و آذر رسید که خوشبختانه از دی ماه تا کنون این آمار سیر نزولی را طی کرده است.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: رفسنجان قاضی زاده هاشمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اسماعیلی ندیمی تعداد تخت هزار نفر ۳۲۰ تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هزار و چهارصد و نود و یکمین عمل اهدای عضو از اهدا کننده مرگ مغزی در مرکز پیوند اعضای منتصریه دانشگاه، ۴ عضو بانوی مرگ مغزی راحله اکبری ۶۱ ساله برای پیوند به بیماران نیازمند به طور رایگان اهدا شد.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کبد زنده یاد راحله اکبری به آقای  ۵۷ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از بیماری کبدی رنج می‌برد؛ پیوند شد.

وی گفت: قرنیه‌های مرحومه راحله اکبری برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مرحومه راحله اکبری از بیمارستان امام حسین (ع)  تربت حیدریه به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شد و پس از دریافت رضایت از خانواده اش، در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • دختر دانش‌آموز اهل لالی به سه بیمار جان دوباره بخشید
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب