Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اعلام کرد: در رفسنجان تاکنون دو نفر مبتلا به کرونای انگلیسی شناسایی شده اند که از دو خانواده بودند و متأسفانه یکی از این مبتلایان فوت کرد.

دکتر"علی اسماعیلی‌ندیمی" ظهر امروز 26 اسفندماه در نشست خبری اظهار کرد: از ابتدای آغاز طرح شهید سلیمانی که مبتنی بر پیدا کردن افراد مبتلا به کرونا است، تا قبل از آن کسانی که به مراکز درمانی مراجعه می کردند اطرافیان آنها را پیگیری می کردیم اما در این طرح با محوریت بهداشت و همکاری بسیج و هلال احمر و کمک استانداریها و فرمانداریها به سراغ افراد کم علامت و بی علامتی رفتیم که الزاماً به مراکز درمانی مراجعه نمی کردند و به طور فعال بیماریابی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: پیک اصلی بیماری کرونا در رفسنجان در ماههای مهر و آبان اتفاق افتاد و تا بیستم آذر ادامه پیدا کرد و بیشترین آمار مبتلایان در این بازه زمانی بوده است.

وی افزود: ابتدا کمبودهایی در کشور وجود داشت از جمله کیت‌های تشخیص بیمای که کم‌کم خودمان به تولید دست یافتیم اما اکنون کشور قابلیت افزایش تعداد موارد تست کرونا را با افزایش آزمایشگاه‌ها و تست سریع بالا برده است.

اسماعیلی ندیمی ادامه داد: از دی‌ماه تاکنون حداقل تا 15 اسفندماه موارد شدیدی از طغیان بیماری را نداشتیم و بیماریابی خیلی بهتر شد، محله‌ها، روستاها و مناطقی که با افزایش موارد مواجه شدیم به شکل گسترده‌ای بیماریابی و کنترل کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با ابراز نگرانی از این موضوع که طی روزهای اخیر در رفسنجان موارد سرپایی و درصد تست‌های مثبت رو به افزایش است، گفت: در بهمن متوسط موارد مثبت ۱۰تا ۱۳ درصد بود الان درصد موارد مثبت به ۳۰ درصد هم رسیده که این نکته نشان می‌دهد چرخش ویروس در حال افزایش است. ضمن اینکه موارد بستری بیماران کرونایی در رفسنجان در یک هفته اخیر رو به افزایش است.

اسماعیلی ندیمی خاطرنشان کرد: در بخش بستری نیز نشانه افزایش یافته موارد سرپایی خود را نشان می دهد، حتما اسفندماه و فروردین پیک جدیدی از بیماری خواهیم داشت فقط امیدواریم پیک شدیدی که در ماه‌های قبل با آن مواجه شدیم را نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه همچنان تماس‌های تنفسی مهمترین عامل انتقال بیماری است، یادآور شد: زدن ماسک‌ و رعایت فاصله اجتماعی برای جلوگیری از سرایت خیلی مهم است و باید از تجمعات جلوگیری شود و بشدت رعایت موارد بهداشتی از سوی مردم اهمیت دارد.

وی خاطرنشان کرد: طرح شهید سلیمانی به‌منظور پیداکردن موارد جدید، رفتن به سمت پیداکردن افرادی که با بیماران مثبت تماس داشتند و جلوگیری از زنجیره انتقال بوده و در کنار آن مراقبت در منزل از بیماران کرونایی و بازدیدهای تشدید یافته نظارتی را داریم.

اسماعیلی‌ندیمی عنوان کرد: در شهرهای زرد سقف جمعیت حاضر در جلسات باید ۲۰ نفر باشد در رفسنجان توانستیم جلوی برگزاری جلسات بزرگ و برخی مسابقات را بگیریم و در مجموع نسبت به بعضی نقاط در پیشگیری از تجمعات بهتر عمل کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در خصوص آخرین آمار بیماری کرونای انگلیسی و وضعیت دو مورد شناسایی شده، توضیح داد: در رفسنجان دو نفر مبتلا به کرونای انگلیسی شناسایی شدند که از دو خانواده بودند و متأسفانه یکی از این مبتلایان فوت کرد و یکی دیگر نیز بهبود یافته است.

اسماعیلی ندیمی با بیان اینکه در تعطیلات نوروز، تعطیلی نداریم، گفت: پیگیری و نمونه گیری ها و مراکز ما به شکل کاملاً فعال خواهند بود تا اینکه غفلت نکنیم که این بیماری توسعه یابد ضمن اینکه همچنان نیز نگران عادی انگاری مردم در ایام پایانی سال هستیم.

وی  همچنین در پاسخ به سوال ایسنا درباره کمبود انسولین در رفسنجان با تایید آن گفت: کمبود انسولین وجود دارد اما وضعیت دسترسی به انسولین بهتر از ماههای قبل شده است.

وی تصریح کرد: همچنان نگرانیم که عادی انگاری این مساله منجر به فوت عزیزان شود، سال بسیار سخت و طاقت فرسایی بر همکاران ما گذشت و هیچگاه تجربه چنین ایامی را نداشته و با نگرانی های فراوانی در همه بخش ها بهداشت و درمان گذشت.

اسماعیلی ندیمی به فعالیت معاونت بهداشتی دانشگاه در ایام کرونایی اشاره کرد و گفت: کلید اصلی در پیگیری و بهداشت رقم می خورد و جای تقدیر و سپاسگذاری دارد؛ در حوزه درمان نیز شبانه روز سختی پشت سر گذاشته شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان کرد: همچنان اماده هستیم، تحمل و تاب آوری سیستم درمان بسیار بالا بود و گله مندی این بود که خیلی ها می توانستند بهتر از این همکاری کنند تا بیماری با همکاری دسته جمعی کنترل شود.

اسماعیلی ندیمی ادامه داد: طرح شهید سلیمانی هماهنگی بین بخشی عظیمی در کشور ایجاد کرد و همکاران ما در بسیج بسیار کمک کردند، هلال احمر، فرماندار و نماینده و اصناف و بازاریانی که متضرر شدند، باز هم همچنان نیازمند مساعدت هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه افق کنترل بیماری کرونا روشن است و واکسن آن ساخته شده است، اضافه کرد: واکسن ایرانی به زودی وارد این کارزار می شود آنچه که اکنون به دنبال آن هستیم کاهش ناتوانی ها و عوارض بعد از بیماری و مهمتر پیشگیری از مرگ ناشی از کروناست، مرگ هایی که با رعایت ها قابل پیشگیری است.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونای انگلیسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان کرونای انگلیسی اسماعیلی ندیمی مبتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

بیماری مخفی هیتلر

شواهد تاریخی که چند دهه بعد از شکست آلمان در جنگ جهانی کشف شد، نشان می داد که هیتلر در روزهای پایانی جنگ شدیدا بیمار بوده و احتمال می‌رود، تصمیمات او در مراحل پایانی جنگ تحت تاثیر این بیماری بوده باشد؛ هرچند شاهدین عینی ادعای دیگری دارند.

 


لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی

اچ‌ام‌اس برهم یک نبردناو نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا از کلاس ملکه الیزابت بود که توسط اژدر یکی از یوبوت‌های آلمانی غرق شد. نبردناو‌ها کشتی‌های بسیار بزرگ با قدرت آتش بالا بودند که دیگر از صحنه نظامی اقیانوس‌ها خارج شدند، اما در زمان خود نشان دهنده برتری سیاسی و نظامی کشور خود به حساب می‌آمدند. غرق شدن "اچ‌ام‌اس برهم" ضربه سنگینی به نیروی دریایی بریتانیا در جنگ جهانی دوم بود، تا حدی که هیات دریایی بریتانیا، تمام اخبار غرق شدن آن را سانسور کرد تا از این طریق خبر غرق شدن آن را از آلمانی‌ها مخفی کنند و جلوی تخریب روحیه بریتانیایی‌ها را بگیرند. پس از چند هفته تاخیر تنها اقوام درجه یک خدمه از جریان آگاه شدند؛ اما این خبر همراه با تذکر برای حفظ اطلاعات بود. بعد از ادعا‌های مکرر توسط رادیو‌های آلمانی، نهایتا در ۲۷ ژانویه ۱۹۴۲ غرق شدن آن رسما از طرف هیات دریایی بریتانیا اعلام شد. ویدیوی لحظه انفجار این نبردناو را در «تابناک» می‌بینید.

 


خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک

امیلیانو زاپاتا سالازار معروف به امیلیانو زاپاتا، رهبر و موسس ارتش آزادی بخش جنوب بود. او به خاطر نقش موثر خود در جریان انقلاب به یکی از قهرمانان ملی مکزیک تبدیل شده است. یک انتخابات مساله دار در سال ۱۹۱۰ دلیل اصلی شروع انقلاب مکزیک بود. پیش از آن در دوران حکومت پورفیریو دیاس، مردم از جمله زاپاتا از فساد و زمین خواری او ناراضی بودند. اختلاف در انتخابات باعث شد، زاپاتا با رقیب دیاس یک سیاستمدار به نام فرانسیسکو مادرو همکاری کرده و دولت دیاس را سرنگون کند، اما بعد‌ها به دلیل ناتوانی مادرو در اداره دولت، روابط آن دو به تیرگی گرایید و زاپاتا از او جدا شد و حرکت خود را برای اصلاحات ارضی از سر گرفت؛ او تا آخر عمر دست از مبارزه برنداشت. نهایتا بعد از سال‌ها فرار از دست دشمنان و مخالفان خود در سال ۱۹۱۶ در یک نقشه پلید بعد از تظاهر به این که می‌خواهند در حرکت با او همراه شوند، وی را به شهر چینامکا دعوت و ترور کردند. بدن بیجان زاپاتا به شهر کواوتلا برده شد تا مرگ زاپاتا ثابت شود. گفته می‌شود به مردانی که زاپاتا را کشتند، تنها نیمی از آنچه به آن‌ها وعده داده شده بود پرداخت شد. فیلم زنده باد زاپاتا بر اساس سرگذشت وی ساخته شده است.

 

 

تست ال‌اس‌دی روی سربازان آمریکا

ال اس دی امروز به عنوان یک مخدر شناخته می‌شود، اما پیش از آنکه این دارو از آزمایشگاه‌های سری سی‌آی‌ای خارج و تبدیل به یک قرص روانگردان بازاری شود، طی یک عملیات سری به نام «ام‌کی-اولترا» از سال ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۴ توسط سی‌آی‌ای روی صد‌ها نظامی و غیر نظامی بی خبر آزمایش می‌شد. پیش از آنکه اسناد و مدارک این عملیات منتشر شود، افرادی که راجع به آن حرف می‌زدند، دیوانه شمرده می‌شدند. اما حقیقت این بود که سی‌آی‌ای با روش‌های غیر اخلاقی چون فریب مردم غیرنظامی توسط فاحشه‌ها یا مامورین عملیاتی که مخفیانه دارو را در نوشیدنی‌های مردم می‌ریختند، بدون اطلاع مردم روی آن‌ها آزمایش‌های دارویی انجام می‌دادند. آزمایش ای‌اس‌دی توسط سی‌آی‌ای بر این باور شروع شد که چین، روسیه و کره شمالی از ال‌اس‌دی برای شست و شوی مغزی سربازان آمریکایی استفاده می‌کنند و سی‌آی‌ای نمی‌خواست، از غافله عقب بماند. این ویدئوی محرمانه که سال‌ها بعد منتشر شد، یکی از این آزمایش‌ها را به تصویر کشیده است.

 


تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی

موسولوینی دیکتاتور ایتالیا، یکی از چهره‌هایی است که به اندازه هیتلر مورد توجه قرار نگرفته است. سخنرانی بنیتو موسولینی در ۲۶ مارس ۱۹۳۹ در ایتالیا در توضیح دلایل اختلافات با فرانسه و تحریک مردم به جنگ است. در این سخنرانی، میزان تسلط و احاطه یک دیکتاتور به افکار شسته شده مردم روشن می‌شود؛ مردمی که به زندگی مرفه، افتخار و پاداش قاطعانه و با صدایی رسا "نه" می‌گویند و اطاعت و فرمانبرداری بدون مرز و کور خود را با افتخار تقدیم هوس‌های زورگویانه یک دیکتاتور می‌کنند. بنیتو موسولینی ۴:۱۰ بعد از ظهر روز ۲۸ آوریل کنار در ویلا دلموند پشت به دیوار به ضرب گلوله اعدام شد؛ بدون افتخار، بدون دادگاه، بدون اینکه جمعیتی شاهد اجرای این حکم باشند. سپس جنازه او و چند تن از فاشیست‌های اعدام شده به جنوب میلان برده شده و همانجایی که ۱۵ پارتیزان در آگوست ۱۹۴۴ در آنجا اعدام شده بودند رها شد. بدن پارتیزان‌ها برای دید عموم در همانجا رها شده بود. خیلی زود مردم زیادی دور اجساد جمع شدند، مردم به جنازه‌ها تف و شلیک کردند، به آن‌ها لگد زدند و روی آن ادرار کردند. چهره موسولینی از شدت ضربات ترکیب خود را از دست داده بود. اجساد آن‌ها به گیره قصابی بسته و سر و ته ساختار فلزی نیمه ساخته یک پمپ‌بنزین آویزان شد. از زمان قرون وسطی سر و ته آویزان کردن اجساد مردم خاطی در ایتالیا، نمادی از شرارت شخص اعدامی به حساب می‌آمده است. اما در این مورد، دلیل این کار حفاظت اجساد موسولینی و دیگران از دست مردم عصبانی و خارج از کنترل بود. ویدیو این واقعه را در تابناک ببینید.

دیگر خبرها

  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل