Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اسماعیلی ندیمی شبانگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در فصل برداشت محصول پسته طی سال گذشته که بحران کرونا هم وجود داشت اقداماتی توسط دستگاه های زیربط انجام شد امّا با این حال بخشی از پیک مهر و آبان سال گذشته را با آمدن کارگران فصلی به منطقه رفسنجان داشتیم.

وی افزود: امسال در این فصل که ۲ ماه آینده شروع می شود آمادگی این داریم از میهمانانی که از شهرستان های دیگر برای کمک به برداشت پسته به رفسنجان سفر می کنند تست گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موج پنجم کرونا بسیار سهمگین تر است

اسماعیلی ندیمی آمار بستری های ناشی از کرونا در روز گذشته رفسنجان را ۶۵ بیمار قطعی در بیمارستان علی بن ابیطالب عنوان و تصریح کرد: در همین روز هم ۱۰۳ بیمار بستری موقت داشتیم که ۶۰ مورد جدید بودند.

وی اظهار کرد: مردم باید آگاه باشند که موج پنجم در حال حاضر بسیار سهمگین تر است و رعایت پروتکل های بهداشتی را ضرورت‌ بدانند.

اسماعیلی ندیمی با اشاره به نمونه‌ گیری ۲۰۰ نفر در روز گذشته تصریح کرد: با گردش ویروس در جامعه مواجه هستیم که عاجزانه از مردم می خواهیم پروتکل های بهداشتی را جدّی بگیرند.

وی تجمع ها، برگزاری جشن و مهمانی را در بروز بیماری و شیوع آن‌ بسیار خطرناک دانست و افزود: چنانچه تجمع ها و بیرون رفتن های غیرضروری‌ بیشتر شود و ادامه داشته باشد شیوع کرونا در هفته های آینده ممکن‌ است جبران ناپذیر باشد.  

۴۰۰ فوتی ناشی از کرونا در رفسنجان قابل توجه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان آمار فوتی های ناشی از کرونا در این شهرستان را از ابتدای تیرماه امسال تاکنون ۱۹ نفر اعلام و بیان کرد:  فوت ۴۰۰ بیمار کرونایی در شهرستان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون عدد قابل توجهی است لذا از مردم می خواهیم رعایت پروتکل های بهداشتی را جزو دغدغه های اصلی و ابتدایی خود بگذارند.

وی ادامه داد: این همه مردم مقاومت نشان دادند، یک سال و پنج ماه تحمل و به توصیه ها کادر درمان عمل کردند و استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شست و شوی مکرر دست ها را در اولویت گذاشتند چند ماه دیگر هم مقاومت کنند تا بر این بیماری پیروز شویم.

اسماعیلی ندیمی خاطرنشان کرد: گرچه ماسک زدن در هوای گرم سخت است اما چاره ای نیست این بهترین واکسن علیه کرونا است.

ارتباط شرکت مس با دانشگاه علوم پزشکی

وی همچنین در ادامه به نقش کمک های شرکت ملی صنایع مس ایران در مهار و کنترل بیماری کرونا در شهرستان رفسنجان اشاره کرد و گفت: ارتباطی که بین دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و شرکت مس ایجاد شد قابل تقدیر است.   

رئیس علوم پزشکی رفسنجان افزود: بهمن سال ۹۷ مدیرعامل وقت شرکت ملی صنایع مس ایران در بازدیدی که از این دانشگاه داشت به عنوان اولین کمک، دستگاه آنکولوژی را با اعتبار ۱۸ میلیارد ریال به دانشگاه اهدا کرد.

وی اظهار داشت: اسفند سال ۹۸ که بیماری کرونا آغاز شد مسئولان شرکت مس به کمک ما شتافتند لذا ما با کمبود ماسک و مواد شوینده الکلی دست روبرو بودیم با کمک های مجتمع مس سرچشمه ادامه مسیر دادیم.

اسماعیلی ندیمی تصریح کرد: زمانی که بهداشت و درمان کمبود شدید ماسک ان ۹۵ داشت و کارکنان بهداشت در خطر بودند شرکت مس پای کار آمد و در مقاطع اولیه لوازم یکبار مصرف برای بیمارستان ها و کادر درمان تهیه کرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شیوع بیماری کرونا رفته رفته بیشتر می شد تصمیم گرفتیم سالن مجهز و دارای تعدادی تخت آی سی یو برای بیماران کرونایی راه اندازی کنیم که جدای از بیماران دیگر به آن ها خدمات بدهیم.

اسماعیلی ندیمی گفت: در این زمان  مجتمع مس سرچشمه با کمک مالی بیش از ۵۰ میلیارد ریال سالن شهدای صنعت مس را در محوطه بیمارستان علی ابن ابیطالب با ۵۰ تخت و تجهیزات کامل تاسیس و راه اندازی کرد که ۳۰ تخت این سالن آی سی یو است.

وی با اشاره به اینکه بهار سال قبل این مرکز به بهره برداری رسید افزود: از مهر و آبان سال گذشته که موج سوم و تعداد بیماران مبتلا به کرونا افزایش یافت استفاده از این مرکز آغاز شد.

اسماعیلی ندیمی تصریح کرد: در مهر و آبان امسال با کمبود اکسیژن در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) مواجه بودیم که  شرکت مس این بار هم به کمک دانشگاه علوم‌پزشکی آمد و تانکر ذخیره اکسیژن ۸.۵ تنی را خریداری و اعطا کرد ضمن اینکه یک ماشین اکسیژن ساز نیز با ظرفیت ۶۰۰ لیتر خریداری و به دانشگاه اهدا شد.

وی یکی دیگر از کمک های این شرکت را تکمیل بخش بیماران سرطانی عنوان کرد و افزود: بخشی در بیمارستان علی بن ابیطالب (ع) رفسنجان وجود دارد که به بیماران سرطانی خدمات ارائه می دهد راه اندازی این بخش به کمک وزارت بهداشت، خیران و بخشی هم به کمک مس بوده و مدیرهای مس هفته ای یک بار بازدید دارند.

رفسنجان با جمعیت بالای ۳۲۰ هزار نفر در شمار غرب کرمان واقع شده است.

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان شهرستان انار در شمال استان کرمان را نیز با جمعیت ۳۷ هزار نفری زیرپوشش ارائه خدمات دارد.

برچسب‌ها مس سرچشمه دانشگاه علوم پزشکی کرمان رفسنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مس سرچشمه دانشگاه علوم پزشکی کرمان مس سرچشمه دانشگاه علوم پزشکی کرمان رفسنجان دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی رفسنجان اسماعیلی ندیمی بیمارستان علی شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان