Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@12:02:28 GMT

مراجعه ۱۶۰ بیمار سرپایی کرونا طی یک روز در رفسنجان

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۰۸۶۵

مراجعه ۱۶۰ بیمار سرپایی کرونا طی یک روز در رفسنجان

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با ابراز نگرانی از سرعت همه گیری کرونا در این شهرستان و با بیان اینکه پیک پنجم کرونا از نظر وسعت و درگیری سهمگین‌تر از قبل است، گفت: در پیک جدید بستری‌های موقت بالا است، به‌طوری‌ که۱۶۰ بیمار در روز جمعه ۲۵ تیرماه تحت درمان سرپایی قرار گرفتند.

دکتر"علی اسماعیلی‌ندیمی" ظهر امروز ۲۷ تیرماه در نشست خبری اظهار کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح شهر رفسنجان به نازلترین سطح رسیده، با موج سهمگین تر از قبل روبرو هستیم هر چند که تلفات ما نسبت به پیک آبان ماه قابل توجه نیست ولی زمانی که تعداد موارد بستری زیاد باشد بیماران بدحال و به بخش آی سی یو منتقل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روزانه ۱۴ تا ۱۵ بیمار بدحال در بخش حمایت تنفسی غیرتهاجمی داریم که این مرحله از بیماری مرحله جدید و بسیار خطرناکی است.

اسماعیلی با اشاره به روند واکسیناسیون کرونا تصریح کرد: افراد بالای ۷۰ سال که واکسن تزریق کردند، مواردی درگیر بیماری کرونا شدند؛ اما مرگ و میر در افرادی که واکسن دریافت کردند، بسیار کم بوده است. برنامه واکسیناسیون را تسریع کردیم، اما در پیکی که در آن قرار داریم تأثیری ندارد و نتیجه این واکسیناسیون در چند هفته آینده نمود می‌کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه بیش از ۷۳ درصد افراد بالای ۷۰ سال واکسن دریافت کردند، افزود: سرعت انتقال موج جدید کرونا بسیار بالاست و قشر جوان، کودک و اطفال را هم درگیر خواهد کرد لذا هیچ راهی جز قرنطینه، لغو مراسم ها، میهمانی ها و دورهمی و رفت و آمد ها برای مهار پیک فعلی نداریم.

وی ادامه داد: بار اصلی عادی‌انگاری روی دوش بیمارستان و کادر درمان است و در حال حاضر ۵۰ درصد موارد تست مثبت می‌شود و نشان می‌دهد که چرخش ویروس سهمگین است.

اسماعیلی یادآور شد: اصلی‌ترین نگرانی ما کاهش رعایت پروتکل‌ها است که اگر همین وضع ادامه داشته باشد مرگ و میرها هم بالا می‌رود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به درپیش بودن فصل برداشت پسته در شهریورماه بر ضرورت ساماندهی کارگران فصلی تأکید کرد و گفت: یکی از دلایل پیک آبان سال گذشته، حضور ۲۰ هزار نفر روز کارگران فصلی در شهرستان بود و امسال هم اگر کارگران بیایند، آمار ابتلا افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در پایان در خصوص دستگاه MRI بیمارستان علی ابن ابیطالب(علیه السلام) رفسنجان نیز اظهار کرد: دستگاه ام‌آرآی جدید تا ۲۰ روز آینده وارد یکی از بنادر کشور می‌شود و اواخر مهرماه دستگاه جدید نصب خواهد شد؛ در حال حاضر دستگاه ام‌آرآی قبلی به بیماران خدمات می‌دهد و با پروسه‌ای که پیش‌بینی کردیم دستگاه فعلی هم برای بیمارستان باقی می‌ماند و عملا با دو دستگاه به بیماران خدمات ارائه می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها رفسنجان افزایش مبتلایان به کرونا پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۰۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی

ایسنا/کردستان قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی با اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در سراسر کشور فعال است.

علی سروری‌مجد، امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: حوادث اخیر در دانشگاه‌های آمریکا نشان داد، وقتی مسئله انسانیت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می‌شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می‌گیرد.

وی افزود: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و فلسطین در میدان حاضر و نسبت به دشمن مشترک ثابت‌القول و محکم ایستاده‌اند.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در ایام میلاد حضرت مسیح(ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در همین راستا یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد که خروجی بسیار مفید و مؤثری داشت.

وی، به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد روند قابل قبول و خوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • امدادرسانی امدادگران هلال احمر خواف به ۳۰ خودرو گرفتار در سیلاب
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • تصادف زنجیره‌ای در آزادراه زنجان- قزوین ۲۳ مصدوم برجا گذاشت
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد