Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: تاکنون بیش از ۴۵۰۰ کودک ۵ تا ۱۲ ساله با بیش از ۱۱ درصد جمعیت هدف زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نسبت به کرونا واکسینه شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر سید محسن نژادقادری ظهر امروز 14 اسفند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو واکسن مورد تأئید وزارت بهداشت شامل پاستوکووک و سینوفارم برای ایمنی کودکان 5 تا 12 ساله علیه کرونا تزریق می شود و این واکسن ها در همه مراکز شهری و روستایی رفسنجان موجود و در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حدود ۴۴ هزار کودک در این گروه سنی در رفسنجان داریم که ۱۱ درصد آن ها علیه این بیماری واکسینه شدند.

وی به والدین توصیه کرد که نسبت به واکسیناسیون کودکان اهمیت بیشتری دهند و فرزندان خود را در برابر این بیماری با دریافت واکسن ایمن کنند.

وی افزود: واکسن های مورد تأیید  برای کودکان ۵ تا ۱۲ ساله در کلیه مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان وجود دارد و والدین می توانند با مراجعه به نزدیک ترین مرکز بهداشتی محل زندگی خود این واکسن را برای کودکان خود تزریق کنند.

نژادقادری بیان کرد: در رفسنجان برای جمعیت بالای ۱۲ سال تا کنون ۵۸۳ هزار دز واکسن تزریق شده که از این تعداد ۲۶۰ هزار نوبت اول (۹۰ درصد) ۲۳۵ هزار نوبت دوّم ( ۸۱/۵ درصد) و بیش از ۸۷ هزار نفر هم نوبت سوم ( در گروه سنی بالای ۱۸ سال ) واکسن را دریافت کرده اند. 

مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان یادآور شد: روند مراجعان سرپایی در این شهرستان کمی  کاهش یافته امّا این کاهش در میزان مرگ و میر و بستری ها محسوس نیست.

نژادقادری ادامه داد: نتایج بررسی ها در رفسنجان نشان می دهد افرادی که واکسیناسیون کامل انجام داده اند نسبت به کسانی که واکسیناسیون انجام نداده و یا واکسیناسیون کامل انجام نشده هم کمتر بستری شده اند و هم مرگ و میر خیلی کمتری داشتند .

مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به نزدیک شدن به ایام عید نوروز و انجام مسافرت ها و دید و بازدیدها توصیه کرد: مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک و نیز رعایت فاصله گذاری اجتماعی از خود و دیگران مراقبت کنند و چنانچه  علائم سرماخوردگی داشتند حتی موارد  خفیف بیماری، حتماً خود را حداقل به مدت ۵ روز در خانه قرنطینه کنند تا بهبود یابند و در اجتماعات شرکت نکنند تا زنجیره انتقال قطع شده و جان خود و دیگران مورد تهدید قرار نگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان پیک ششم کرونا استانی شهرستانها بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل گفت: اولویت تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدا، رسیدگی ویژه به پرداخت مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان مجموعه تحت پوشش دانشگاه بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت در خدمت‌رسانی به جامعه افزود: اگر چه بی شک این خدمات با پشتوانه انگیزه معنوی صورت می‌گیرد، اما دانشگاه نیز خود را در برابر این تلاش‌ها مسئول می‌داند و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، موفق به پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شدیم.

به گفته او، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ ماه از مطالبات پزشکان متخصص، ۱۲ ماه از مطالبات پزشکان عمومی استخدامی و مشارکتی و ۱۲ ماه از مطالبات درمانگاه‌ها پرداخت شده است.

هاشمی اصل ادامه داد: همچنین پرداخت ۱۳ ماه اضافه کار شبکه‌های بهداشت و درمان و ۱۱ ماه از معوقات کارکنان سایر مراکز تحت پوشش، از دیگر موارد انجام شده در سال ۱۴۰۲ بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در همین راستا طی سال گذشته، ۱۴ماه از مطالبات تعرفه خدمات پرستاری پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد