Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا مسئولان متولی می گویند باتوجه به برنامه ورود بانوان تکنیسین اورژانس به چرخه خدمات رسانی این نهاد و با توجه به جذب تعدادی دانشجوی تکنیسین اورژانس خانم در شهرستان رفسنجان احداث این پایگاه شهری بانوان در دستور کار قرار گرفته است.

 رییس مرکز اورژانس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: یک طرح اورژانس در ۲ طبقه واقع در دانشگاه ولیعصر(عج) شهرستان احداث خواهد شد که یکی از طبقه ها نخستین اورژانس شهری بانوان در استان کرمان و دیگری پنجمین پایگاه اورژانس شهری رفسنجان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمدرضا حسینی زینلی در حاشیه مراسم کلنگ زنی این طرح به خبرنگار ایرنا افزود: از آنجاکه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان طی ۲ سال اخیر هر سال پنج دانشجوی تکنیسین اورژانس خانم جذب کرده است مجوز ایجاد نخستین پایگاه اورژانس شهری بانوان را در استان دریافت کردیم.

وی افزود: با دانش آموخته شدن این دانشجویان طی بهمن ماه امسال ۶ خانم  در این پایگاه مشغول به کار خواهند شد، همچنین در آینده نیز در نقاط مختلف شهرستان پایگاه اورژانس شهری بانوان را ایجاد خواهیم کرد.

حسینی زینلی با اشاره به اینکه در چند شهر دیگر از کشورمان هم پایگاه اورژانس شهری بانوان ایجاد شده است بیان کرد: بنا داریم بانوان تکنیسین اورژانس را با آقایان تکنیسین راهی ماموریت ها کنیم تا به مجروحان و مصدومان حوادث خدمت رسانی کنند ضمن اینکه در زایمان های اورژانسی هم حضور بانوان اورژانس موثر است.

وی خاطرنشان کرد: در ساخت نخستین پایگاه اورژانس شهری بانوان و پنجمین پایگاه اورژانس شهری رفسنجان خیران نقش مهمی ایفا می کنند که نیمی از هزینه ها را متقبل شده اند.

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام مرتضی جمالی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان نیز در مراسم کلنگ زنی این طرح از زوج جوانی که در ساخت پایگاه اورژانس بانوان شهری مشارکت کردند قدردانی کرد.

وحید محمدی شاهرخی رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه حضور بانوان در ماموریت های اورژانس بسیار موثر خواهد بود اظهارداشت: مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس رفسنجان در تعطیلات نوروز ۳۰۰ ماموریت درون و برون شهری انجام داد.

وی تصریح کرد: ایجاد پایگاه اورژانس در دانشگاه ولیعصر(عج) با وجود بیش از هشت هزار دانشجو از ضروریات است.

رییس دانشگاه ولیعصر(ع) رفسنجان نیز گفت: این دانشگاه سال ۶۲ با نیت خیرخواهانه بنیانگذارانی از جمله حجت الاسلام هاشمیان احداث شد و از آن زمان تاکنون خیران در ایجاد انواع زیرساخت ها و خوابگاه ها مشارکت دارند.

رضا رنجبر کریمی بیان کرد: از ابتدای ساخت دانشگاه در سال ۶۲ تا سال ۸۵ که ردیف بودجه از دولت نداشت خیران بیش از ۸۰ درصد هزینه های جاری، اداری و حقوق اساتید و اعضای هیات علمی را پرداخت کردند.

وی افزود: این دانشگاه ۲۸۴ عضو هیات علمی دارد و دانشجویان در همه مقاطع تحصیلی در بیش از ۱۰۰ رشته تحصیل می کنند.

رنجبر کریمی تصریح کرد: امسال سه نفر از اساتید این دانشگاه جزو یک درصد دانشمند پر استناد دنیا شناخته شدند.

وی همچنین از خانواده غلامرضایی نژاد که در ساخت پایگاه اورژانس در دانشگاه مشارکت دارند قدردانی کرد و گفت: این خانواده همچنین سال ۹۱ به یاد فرزندشان سالن شهدای گمنام را در این دانشگاه احداث کردند.

رییس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان افزود: پایگاه اورژانس بانوان می تواند به ۳۸ هزار نفر جمعیت دانشگاه های این شهرستان و اهالی ساکن در شهرک یادگار امام منطقه خدمت رسانی کند.

وی به وجود بیش از ۸۰ کارگاه و آزمایشگاه در دانشگاه های ولیعصر(عج)، آزاد اسلامی، پیام نور، میثاق، علامه جعفری و غیره اشاره کرد که خطرآفرین هستند و گفت: نیاز به پایگاه اورژانس در این نقطه از شهر احساس می شد و این پایگاه کمتر از یک سال آینده تکمیل و بهره برداری خواهد شد.

به گزارش ایرنا در احداث این پایگاه اورژانس زوج جوان به نام محسن غلامرضایی نژاد و الهام مظفری نیمی از هزینه ساخت را به میزان ۱۰ میلیارد ریال متقبل شده اند و نیمی دیگر هم از اعتبارات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تامین می شود.

شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی کرمان رفسنجان سازمان اورژانس کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمان رفسنجان دانشگاه علوم پزشکی کرمان رفسنجان سازمان اورژانس کشور دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه ولیعصر عج تکنیسین اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با بیان اینکه پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب آماده افتتاح می‌شود، اظهار کرد: این پایگاه با مشارکت خیرین و هماهنگی شورای خیرین سلامت میاندوآب در حال احداث بوده و هم اکنون از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات انجام‌گرفته، پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش آماده افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد.

وی گفت: احداث پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش یکی از اهداف کوتاه‌مدت مدیریت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب است.

روستا تصریح کرد: در راستای توسعه اعتلای حوزه سلامت شهر بکتاش و بعد از ایجاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب، پروژه احداث پایگاه خیر ساز اورژانس بکتاش با شتاب روزافزون در حال پیشرفت است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با بیان اینکه پیش‌ازاین شاهد با افتتاح پایگاه‌های اورژانس خیر ساز للکلو، سوگلی تپه و ممدل در این شهرستان بوده‌ایم، اظهار کرد: پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش چهارمین پایگاه اورژانس خیر ساز میاندوآب است.

افتتاح پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش سبب می‌شود تا میاندوآب از این بابت در جمع برترین‌های کشور در احداث پایگاه‌های خیر ساز اورژانس کشور قرار بگیرد.

اخیراً نیز مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت و رئیس اداره خیرین سلامت استان از پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب بازدید کردند.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمت‌آباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستان‌های چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول ورزشگاه تختی
  • تدفین پیکر مطهر ۲ شهید گمنام در کرمان
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • علت استعفای امام جمعه رفسنجان چه بود؟ | کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد...
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری
  • استقبال گرم مردم کرمان از ٢ شهید گمنام در یک شب بارانی + فیلم
  • جزییات مراسم استقبال و تشییع پیکر شهدای گمنام در کرمان
  • پایتخت مقاومت اسلامی معطر به عطر شهدای گمنام شد
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟